Termeni si conditii

Orice comanda plasata si achitata pe www.florisis.ro este livrata in maxim 4 ore, exceptie livrarile programate chiar de client la o alta ora ori data. 

Timpul mediu de livrare este de 2 ore. 

Livrarea produselor se realizeaza prin curierat rapid in regim propriu ori printr-o firma terta. 

Livrare gratuita pentru CLUJ NAPOCA si Huedin. Preturi reduse pentru localitatile: Sancraiu, Poieni, Ciucea, Bucea, Valea Draganului, Morlaca, Braisor, Jebuc, Tetis, Floresti, Apahida, Baciu. 

Produsele sunt certificate european, din punct de vedere calitativ. Noi va asiguram prospetime, frumusete si rapiditate in furnizarea serviciilor prezentate pe acest site. 

In cazul in care din motive din proprie culpa ( lipsa stocuri furnizori, defect, etc) nu putem furniza serviciul / produsul in forma prezentate pe site o sa va contactam pe telefon si email pentru a va prezenta alternative.

In cazul in care produsul comandat de dvs, face parte dintr-o categorie speciala ( in special dar nu exclusiv produse sezoniere - precum lalele, gladiole, floarea soarelui, etc), conform politicii de inlocuire, o sa va realizam un buchet / aranjament prin suplimentarea firelor cu soiuri / culori disponibile in acel moment in atelier. Puteti opta ( in cazuri exceptionale) pentru alegerea unui alt buchet disponibil si achitarea din partea dvs, ori a noastra - Florisis / SC Sofia Events SRL  a diferentelor existente intre comanda initiala si cea modificata. 

In cazul in care livrarea este imposibila pentru o durata de 48 de ore de la achitarea comenzii din culpa destinarului - plecat din localitate, refuza livrarea, ori alt motiv NU se poate realiza returnarea banilor achitati pentru comanda respectiva, intrucat florile sunt considerate marfa perisabila si nu se pot reutiliza. 

Utilizarea serviciilor www.florisis.ro

Serviciile www.florisis.ro sunt oferite in mod "as is". Cu alte cuvinte nu ne asumam vina pentru erori software, erori de compilare in platforma online, de hacking, caderi de server, etc. Plata dvs NU este procesata de catre noi! Utilizam unul dintre cei mai puternici procesatori de plati online - Netopia ( powered by MobilPay), plata este procesata pe serverele lor, datele dvs fiind in siguranta sub protectia certificatelor oferite de operatorul de plati online. 

Utilizare Visa/Mastercard

Orice utilizare de carduri, fie Visa, fie Mastercard, implica un foarte mic risc. Tocmai de accea, in mediul online incercam sa va protejam pe dvs in calitate de client si am apelat la serviciile Libra, unde dvs puteti efectua plata cu cardul direct prin serverele lor. Aveti siguranta datele trimise, aveti o plata rapida, curata, fara costuri ascunse. 

Utilizarea, plasarea si achitarea unei comenzi pe prezentul site reprezinta acceptul dvs, in calitate de utilizator, fara echivoc, a conditiilor enumerate mai sus, precum si a conditiilor enumarate in Termenii de utilizare.

Prezentele conditii se pot modifica fara o notificarea in prealabil. www.florarienonstop.ro este operata de SC Sofia Events SRL .

Va multumim pentru intelegere.

www.florisis.ro

http://www.florisis.ro este un site operat de catre SC Sofia Events SRL.

SC Sofia Events SRL

CUI: 27038945, Nr Reg Comertului:  J12/933/2010

Str Pomilor nr 3

Sunați-ne acum: +4 0264 353 156 | +4 0740 012 112 | +4 0727 33 45 19


E-mail:huedin@florisis.ro

Armonia florilor!