Plata sigura cu cardul online

Siguranta datelor date, o necesitate si o obligatie a Florarie Huedin Florisis.

Utilizam pentru siguranta ta si a datelor pe care tu le transmiti catre noi, prin intermediul site-ului un certificat SSL, de tip "sha256" emis de catre GlobeSSL DV, emis sub egida SECTIGO, ceea ce ofera o criptare sigura a datelor, cu alte cuvinte este aproape imposibil ca datele transmise de dvs sa fie furate, ele fiind criptate din calculatorul dvs, direct pe serverul nostru. 

Pentru plati utilizam procesatori renumiti: Netopia / MobilPay | Paylike 

Online cu card bancar prin procesatorii disponibili pe pagina de plata, (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! – In nici un moment dat NU stocam / salvam datele de pe cardurile bancare! Aceste date sunt introduse pe o pagina web a modului de plata, fiind transmise in mod sigur catre procesatorul de plati!

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision! Cu alte cuvinte, suma care este afisata in cosul de cumparaturi, este suma care este debitata de pe cardul dvs.

Prezentele conditii se pot modifica fara o notificarea in prealabil. www.florisis.ro/florariehuedin  este operata de SC SOFIA EVENTS SRL .

Va multumim pentru intelegere.

www.florisis.ro/florariehuedin

SC SOFIA EVENTS SRL | CIF 27038945 |  J12/933/2010 |

 Huedin, str Pomilor nr 3 | PL: Huedin, P-ta Republicii nr 8, etaj, incinta Palimex

 Telefon: +40264353156 | +40727334519 | +40740012112  E-mail: huedin@florisis.ro

Florarie Huedin Florisis

Armonia florilor

Urmariti-ne pe Facebook