Orhidee
Buchete cu cupe de orhidee | Cutii cu cupe de orhidee

Orhidee

Esti in cautarea unui buchet sau a unei cutii cu flori? Florarie Huedin Florisis iti ofera cele mai bune preturi, si flori proaspete din categoria cupe de orhidee, cymbidium sau phalaenopsis. Indiferent ca iti doresti sa comanzi de la Florarie online Florisis un buchet din cupe de orhidee, cymbidium sau phalaenopsis, o cutie realizata din cupe de orhidee cymbidium sau phalaenopsis, sau chiar un cos cu cupe de orhidee, cymbidium sau phalaenopsis, ai ales bine! Esti in categoria dedicata aranjamentelor florale realizate cu cupe de orhidee, cymbidium sau phalaenopsis. Florarie online Huedin Florisis iti ofera posibilitatea sa comanzi online flori ieftine, proaspete, rezistente, in diverse forme de prezentare - buchete, cutii cu flori, cosuri cu flori, realizate cu drag, de floristii nostri, care contin si cupe de orhidee, cymbidium sau phalaenopsis. Florisis Huedin, Armonia florilor!

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)
Filtre active

Cos cupe de orhidee si frezii

(0)

Cos cupe de orhidee si frezii Comanda dvs online de flori poate beneficia de o mini felicitare "Florisis" inclusa. Daca doriti un text personalizat, va rugam sa completati rubrica de mai jos, si nu uitati sa faceti click pe "Salveaza personalizarea".

Pret 189,00 lei
Mai multe
In stoc

Cos cu frezii ranunculus orhidee

(0)

La Florarie Huedin Florisis incercam sa iti oferim cea mai buna experienta. Comanda pentru cineva drag un Cos cu frezii ranunculus orhidee Florarie Huedin Florisis - Armonia florilor. Cosul cu frezii este un aranjament floral realizat in burete umed Oasis, avand in componenta - frezii, cupe de orhidee cymbidium, ranunculus si zambile.

Pret 220,00 lei
Mai multe
Disponibil

Urmariti-ne pe Facebook