Flori online

Flori online

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)
Filtre active

Buchet L'artist cu baza de hortensie

(0)

La Florarie Cluj Florisis incercam sa iti oferim cea mai buna experienta. Comanda pentru cineva drag un Buchet L'artist cu baza de hortensie Florarie Cluj Florisis - Armonia florilor. Buchet realizat din: hortensie roz, iris, gladiole, mini gerbera, garoafe.

Pret 140,00 lei
Mai multe
Disponibil

Buchet de primavara colorat

(0)

La Florarie Cluj Florisis incercam sa iti oferim cea mai buna experienta. Comanda pentru cineva drag un Buchet de primavara colorat Florarie Cluj Florisis - Armonia florilor. Buchet de primavara realizat din: frezie, narcise, minirose, ginesta, zambila.

Pret 160,00 lei
Mai multe
Disponibil

Buchet crin minirose trandafiri

(0)

La Florarie Cluj Florisis incercam sa iti oferim cea mai buna experienta. Comanda pentru cineva drag un Buchet crin minirose trandafiri Florarie Cluj Florisis - Armonia florilor. Buchet realizat din mix de flori - crin imperial, trandafiri, minirose, cupe de orhidee vanda.

Pret 210,00 lei
Mai multe
Disponibil

Buchet mixat de flori

(0)

La Florarie Cluj Florisis incercam sa iti oferim cea mai buna experienta. Comanda pentru cineva drag un Buchet mixat de flori Florarie Cluj Florisis - Armonia florilor. Buchet realizat din floarea-soarelui, trandafiri, eustoma, frezii, iris, yokko santini.

Pret 220,00 lei
Mai multe
Disponibil

Buchet floarea-soarelui si cale

(0)

La Florarie Cluj Florisis incercam sa iti oferim cea mai buna experienta. Comanda pentru cineva drag un Buchet floarea-soarelui si cale Florarie Cluj Florisis - Armonia florilor. Buchet realizat din floarea soarelui si cale.

Pret 220,00 lei
Mai multe
Disponibil

Winterbox Cutie prosecco crema Farmec si flori

(0)

Comanda online de la Florarie Cluj Florisis o cutie cadou, Winterbox Cutie prosecco crema Farmec si flori. Plata sigura cu cardul si livrare la domiciliu rapida in Cluj-Napoca. 

Pret 325,00 lei
Mai multe
In stoc

Cutie tuberoze eustoma si trandafiri

(0)

La Florarie Cluj Florisis incercam sa iti oferim cea mai buna experienta. Comanda pentru cineva drag o cutie tuberoze eustoma si trandafiri Florarie Cluj Florisis - Armonia florilor. Cutie cu flori in nuante de roz, realizata din tuberoze, hypericum, trandafiri, eustoma, minirose.

Pret 385,00 lei
Mai multe
Disponibil

Urmariti-ne pe Facebook