Cosmetice

Cosmetice

La Florarie Cluj Florisis gasesti acum si o gama variata de produse cosmetica, produse cu mandrie, local, in Cluj-Napoca, de catre Farmec. Avem creme hidratante, lotiuni de corp, geluri de dus, toate alese cu atentie din gama produselor Farmec pentru ingrijirea intregului corp. Arata ca iti pasa printr-o atentie care ii ofera un ajutor in ritualul cosmetic. 

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-12 din 15 produs(e)
Filtre active

Crema de maini lejera flori de orhidee

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Crema de maini lejera flori de orhidee de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 22,00 lei
Mai multe
Disponibil

Crema anti rid ulei de argan Farmec

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Crema anti rid ulei de argan Farmec de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 40,00 lei
Mai multe
Disponibil

Farmec crema hidratanta flori de orhidee

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Farmec crema hidratanta flori de orhidee de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 40,00 lei
Mai multe
Disponibil

Crema de maini si unghii ulei de argan Farmec

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Crema de maini si unghii ulei de argan Farmec de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 40,00 lei
Mai multe
Disponibil

Crema restructuranta H3 classic de noapte

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Crema restructuranta H3 classic de noapte de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 45,00 lei
Mai multe
Disponibil

Crema hidratanta intensiva H3 classic

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Crema hidratanta intensiva H3 classic de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 55,00 lei
Mai multe
Disponibil

Gerovital H3 crema anti-rid

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Gerovital H3 crema anti-rid de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 65,00 lei
Mai multe
Disponibil

Gerovital H3 evolution Crema anti-age

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Gerovital H3 evolution Crema anti-age de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 65,00 lei
Mai multe
Disponibil

Gerovital H3 classic crema hidratanta

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Gerovital H3 classic crema hidratanta de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 65,00 lei
Mai multe
Disponibil

Ana Aslan mineral activ pachet

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Ana Aslan mineral activ pachet de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 75,00 lei
Mai multe
Disponibil

Trusa Gerovital Men

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. Trusa Gerovital Men de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 80,00 lei
Mai multe
Disponibil

H3 Evolution pack

(0)

Ii plac produsele cosmetice? Comanda online, alaturi de flori si renumitele produse de la Farmec. H3 Evolution pack de la Florarie Cluj Florisis.

Pret 80,00 lei
Mai multe
Disponibil

Urmariti-ne pe Facebook