Aranjamente florale Craciun
Comanda online aranjamente florale Craciun cu livrare in Cluj-Napoca

Aranjamente florale Craciun

Florarie Florisis Cluj iti ofera posibilitatea de a comanda aranjamente florale Craciun ieftine, online, cu livrare in Cluj-Napoca. Aranjamentele florale de Craciun, cu flori naturale si brad natural, sunt realizate, in general, din flori albe si rosii, cu decor si elemente decorative de iarna ( globuri, zapada artificiala, saten rosu, etc), in general doar in preajma sarbatorilor de iarna. Ca si parte de verdeata decorativa, in general, utilizam doar brad natural - nobilis - un brad argintiu care nu se scutura de cetina si eucalipt. Asiguram livrare de aranjamente florale Craciun, in functie de preferintele dvs - culoare, tip de floare, marime, buget. Iti prezentam pe site o gama variata de aranjamente florale Craciun, globuri, conuri de brad si decor tematic de Craciun. Tie, care iti place?

Sunt 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)
Filtre active

Cutie brad natural si trandafiri

(0)

Cutie brad natural si trandafiri. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 110,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Aranjament cu trandafiri galbeni

(0)

Aranjament cu trandafiri galbeni. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 115,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Aranjament cu brad natural si cupe de orhidee

(0)

Aranjament cu brad natural si cupe de orhidee. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 125,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Aranjament floral Craciun cu brad natural

(0)

Aranjament floral Craciun cu brad natural. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 125,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Mix de flori cu brad natural

(0)

Mix de flori cu brad natural. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 148,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Cutie trandafiri frezii eustoma si brad natural

(0)

Comanda online, chiar acum, de la Florarie Cluj Florisis, cu livrare la domiciliu in Cluj-Napoca. Cutie trandafiri frezii eustoma si brad natural. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi...

Pret 175,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Cutie cu brad natural mix de flori

(0)

Cutie cu brad natural mix de flori. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 310,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Winterbox Cutie prosecco crema Farmec si flori

(0)

Comanda online de la Florarie Cluj Florisis o cutie cadou, Winterbox Cutie prosecco crema Farmec si flori. Plata sigura cu cardul si livrare la domiciliu rapida in Cluj-Napoca. 

Pret 325,00 lei
Mai multe
In stoc

Urmariti-ne pe Facebook