Buchete cu brad natural
Comanda online buchete cu brad natural cu livrare in Cluj-Napoca

Buchete cu brad natural

Florarie Florisis Cluj iti ofera posibilitatea de a comanda buchete cu brad natural ieftine, online, cu livrare in Cluj-Napoca. Buchetele cu flori naturale si brad natural, sunt realizate, in general, din flori albe si rosii, cu decor si elemente decorative de iarna ( globuri, zapada artificiala, saten rosu, etc), in general doar in preajma sarbatorilor de iarna. Ca si parte de verdeata decorativa, in general, utilizam doar brad natural - nobilis - un brad argintiu care nu se scutura de cetina si eucalipt. Asiguram livrare de buchete cu brad natural, in functie de preferintele dvs - culoare, tip de floare, marime, buget. Iti prezentam pe site o gama variata de buchete cu brad natural, globuri, conuri de brad si decor tematic de Craciun. Tie, care iti place?

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)
Filtre active

Buchet trandafiri minirose brad

(0)

Buchet trandafiri minirose brad. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 95,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Buchet floarea soarelui si eustoma realizat cu brad natural

(0)

Buchet floarea soarelui si eustoma realizat cu brad natural. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 135,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Buchet mix de trandafiri cu brad natural

(0)

Buchet mix de trandafiri cu brad natural. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 140,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Buchet strelitzia brad natural

(0)

Buchet strelitzia brad natural. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 155,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Buchet mix de flori ilex trandafiri

(0)

Buchet mix de flori ilex trandafiri. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 170,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Buchet de iarna ilex trandafiri brad

(0)

Buchet de iarna ilex trandafiri brad. Comanda online, cu livrare la domiciliu in orasul Cluj-Napoca, flori pentru bucuria celor dragi. Livram orice aranjament in decurs de cateva ore. Daruieste bucurie pentru cei dragi, atunci cand nu poti sa fi langa ei.

Pret 185,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Urmariti-ne pe Facebook